Wereldwijd erkend innovator door Motorola Solutions in 2013 De Stip traint, adviseert, begeleidt en zet mensen op 1 Gebruikte goederen krijgen via Kringloop Leerdam een nieuw huis 1016093 koolwaterstofconversie uit hoog calorische reststromen

 

Wereldwijd erkend innovator in 2013

innovator1thmbEerste geregistreerde idee bij Philips Telecommunicatie en Data Systemen in HilversumMijn eerste idee poste ik op 13 februari 1989 bij Philips Telecommunicatie en Data Systemen te Hilversum. Het begin van een digitale periode. Niets een email of forum maar een met de hand geschreven briefkaart. De aanmoedigings premie was 25 gulden. Vele ideeën volgde tot op de dag van vandaag. Een idee is veelal een oplossing voor een probleem waar iemand tegen aanloopt. Veel ideeën blijven slechts een gedachte spinsel. Door je idee op te schrijven maak je het een doel. Aan een doel kun je werken en al haalt 99% van de ideeën het niet 1% is zeker de moeite waard om te realiseren.

Bij Motorola Solutions deelde ik in 2 jaar 76 ideeën en innovaties in het interne innovatie forum. Na 1 jaar waren er zoveel ideeën en innovaties gedeeld dat Motorola Solutions me in 2013 wereldwijd erkende als innovator. Veel van het uitwerken van mijn hersenspinsels leerde ik bij de NOVU.

De NOVU Nederlandse Orde van Uitvinders helpt bij het verwezenlijken van gedachtenspinsels tijdens hun workshop "van idee tot markt".