DeNOx voor ZAVIN te Dordrecht Mepavex project voor Arvansys BV. in Dordrecht Bouw 3x meetopstelling voor R&D, certificering gasbranders ThermoCet 60 meetpunten meetsysteem voor Noordland 13

Bouw 3x meetopstelling voor R&D, certificering gasbranders ThermoCet

Klaar voor transportthermothmbThermoCet maakt hout en gas gestookte sfeer toestellen. ThermoCet biedt oplossingen voor alle interieurs en situaties. Om de gasbranders te kunnen afregelen en certificeren heeft BTenS 3 meettorens gemaakt. 2 meettorens staan in Bosnië en 1 bij de R&D in Woudenberg. Via cloud en Microsoft report server zijn op alle meetstations certificaten te maken en op te vragen.

De software maakt het alleen mogelijk een certificaat op te slaan als de criteria zijn voldaan. Een groene knop die dan pas zichtbaar wordt zorgt ervoor dat alle data vastgelegd wordt en opgeslagen. Het certificaat is gemaakt, opgeslagen en kan niet meer aangepast worden.

TestlabIn het testlab kan de R&D medewerker nu het hele certificatie traject volgen. Ook als er aan de haard instellingen worden verandert is dit te zien op de monitor aan de wand. In de toekomst wordt deze monitor nog vervangen door een groot scherm. Ook de bediening van het meetsysteem kan zowel in als buiten het testlab gebeuren.